Tehnička škola: Otkrivena bista “Mihajlu Pupinu” /VIDEO/

Povodom značajnog jubileja – stogodišnjice postojanja bijeljinske Tehničke škole “Mihajlo Pupin, danas je u krugu škole u Račanskoj ulici otkrivena bista Mihajlu Pupinu, uz prisustvo učenika, profesora, ali i onih koji su nekada pohađali ovu školu ili su bili dio nastavnog kadra u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi.

Opširnije, uz video možete pogledati u sekciji Vijesti.

Sto godina postojanja Tehničke škole u Bijeljini

Povodom obilježavanja stogodišnjice postojanja Tehničke škole „Mihajalo Pupin“ direktor ove obrazovne ustanove Milenko Maksimović za Novi Glas kaže da ova škola iz godine u godinu bilježi veliko interesovanje odličnih učenika za upis, kao i da Tehnička škola uspjeh svih ovih godina najviše duguje svojim učenicima.

Opširnije možete pogledati u sekciji Vijesti.

Dodijeljena priznanja najuspješnijim povodom školske slave

28. januar 2022

Školska slava Sv. Sava svečano je obilježena 27. januara 2022. uz prisustvo zvanica, gradonačelnika Ljubiše Petrovića, Jovana Mlađenovića, rukovodioca Izvršne jedinice kompanije M:tel - kum Škole, i predstavnika privrednih subjekata i organizacija koje su uključene u planiranje i organizaciju nastave.
Nakon bogatog kulturno-umjetničkog programa, dodijeljena su priznanja i pokloni najuspješnijim učenicima na regionalnim i republičkim takmičenjima iz matematike, fizike, informatike, srpskog jezika i mašinstva, nagrađenima na literarnim konkursima i sajmovima inovacija, kao i njihovim mentorima.


Orden Njegoša prvog reda za Tehničku školu

Za posebne zasluge u prosvjeti i aktivnosti kojim se doprinosi opštem napretku i ugledu Republike Srpske, Ordenom Njegoša prvog reda odlikovana je JU Tehnička škola "Mihajlo Pupin".
Predsjednica Republike Željka Cvijanović uručila je orden direktoru Škole Milenku Maksimoviću na svečanosti u Banskom dvoru u Banjaluci 8. januara 2022. godine, povodom obilježavanja 30 godina postojanja Republike Srpske i proslave Dana Republike.

E-mail adrese predmetnih profesora

Tabela link