Raspored aktivnosti za učenike u avgustu 2024.

Vremenski raspored se može pogledati na ovoj vezi
Raspored pripremne nastave za popravne ispite je dat tabelom

Bronza na Balkanijadi iz fizike

25. juni 2024

Vladan Mićić, učenik drugog razreda, predstavljao je Bosnu i Hercegovinu na 6. Balkanskoj olimpijadi iz fizike i osvojio je bronzanu medalju.
Balkanijada je održana od 20. do 24. 6. 2024. u Nikšiću u Crnoj Gori.


Ljetna škola novinarstva 2024

21. juni 2024

Proglašeni najuspješniji

Detaljnije o događaju

Članak Jelene Maksimović:

pročitaj
U biblioteci održan “Dan sjećanja na Mihajla Pupina”

17. juni 2024

U Narodnoj biblioteci “Filip Višnjić” u Bijeljini je održan “Dan sjećanja na Mihajla Pupina”, u okviru obilježavanja 170 godina od rođenja velikog srpskog naučnika, i tom prilikom ukazano na njegov doprinos srpskom rodu i cijelom svijetu, kao i na to da je cijeli život posvetio obrazovanju i dobročinstvu.

Detaljnije o događaju
Elektronski dnevnik

Elektronski dnevnik za učenike i roditelje. Pristupni podaci se mogu preuzeti od odjeljenskog starješine.
Klikom na logo eDnevnika otvoriće se stranica edukom.org na kojoj se nalazi aplikacija eDnevnika za srednje škole. Dakle, ne koristi se aplikacija sa roditelj.skolers.org
Ukoliko greškom pristupite domenu skolers.org neće biti prihvaćeno korisničko ime i lozinka.Orden Njegoša prvog reda za Tehničku školu

Za posebne zasluge u prosvjeti i aktivnosti kojim se doprinosi opštem napretku i ugledu Republike Srpske, Ordenom Njegoša prvog reda odlikovana je JU Tehnička škola "Mihajlo Pupin".
Predsjednica Republike Željka Cvijanović uručila je orden direktoru Škole Milenku Maksimoviću na svečanosti u Banskom dvoru u Banjaluci 8. januara 2022. godine, povodom obilježavanja 30 godina postojanja Republike Srpske i proslave Dana Republike.