Nastava na daljinu

Učenici mogu preuzeti nastavne materijale sa sledeće veze:
22.03. - 26.03. 2021. - preuzimanje
29.03. - 02.04. 2021. - preuzimanje
05.04. - 09.04. 2021. - preuzimanje
12.04. - 16.04. 2021. - preuzimanje

Informacije o tome kako ostvariti komunikaciju sa stručnom službom škole (psiholog, pedagog, socijalni radnik) pogledajte ovde

Promocije fakulteta

Fakultet tehničkih nauka u Čačku
Online Dan otvorenih vrata: Info

Slobomir P Univerzitet
Informacije o upisu: Link

Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, Departman za voćarstvo, vinogradarstvo, hortikulturu i pejzažnu arhitekturu
Korisni linkovi: Flajer, Fb stranica 1, Fb stranica 2, Fb stranica 2, Instagram 1, Instagram 2

Šumarski fakultet Univerziteta u Beogradu
Promotivni materijal: Info

Elvako donirao računarsku opremu Tehničkoj školi

13. april 2021

Predstavnici kompanije Elvako MetPro Dragan Ljubinković, tehnički direktor, i Lana Milošević, marketing menadžer, sa saradnicima su posjetili 12. aprila 2021. godine Tehničku školu i donirali pet računara.

Donacija je uslijedila nakon zahtjeva Škole za tehničku podršku u obnavljanju računarske opreme u kabinetu za programiranje i time je nastavljena odlična dosadašnja saradnja sa ovom kompanijom, u kojoj učenici uspješno obavljaju stručnu praksu, a danas je u njoj zaposleno čak deset bivših učenika.

Opremanje svih kabineta novom računarskom opremom realizuje se iz vlastitih sredstava i dijelom donacijama firmi sa kojima Škola sarađuje u realizaciji praktične nastave u privredi. Nova oprema za kabinet programiranja poboljšaće uslove za odvijanje nastave ovog predmeta, iz kog su đaci od 2004. godine do danas najbolji na takmičenjima svih nivoa u Republici Srpskoj, učesnici Bosanskohercegovačke olimpijade iz informatike, a dvaput su bili i predstavnici Bosne i Hercegovine na svjetskim olimpijadama iz informatike. Za dosadašnje uspjehe u radu sa mladim programerima profesorka Nada Vasiljević nagrađena je najvećim priznanjem u prosvjeti - Svetosavskom nagradom za 2020. godinu, koju dodjeljuje Ministarstvo prosvjete i kulture RS.Materijali za nastavu na daljinu

Učenici koji su trenutno u situaciji da nastavu moraju pratiti online odavde mogu preuzimati nastavne materijale koje će postavljati predmetni profesori.
--> Materijali