Osnovnim i srednjim školama Republike Srpske

Prеpоrukе ЈZU Instututа zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе u vеzi zа pоčеtkоm škоlskе gоdinе i оrgаnizаciјоm nаstаvе u Rеpublici Srpskој, аvgust, 2020.

1. opšte preporuke
2. preporuke za zaposlene
3. preporuke za učenike
Kompletan dokument možete pročitati na ovoj vezi.

Materijali za nastavu na daljinu

Učenici koji su trenutno u situaciji da nastavu moraju pratiti online odavde mogu preuzimati nastavne materijale koje će postavljati predmetni profesori.
--> Materijali

Takmičenje iz programiranja

8. septembar 2020

Velimir Milinković, učenik četvrtog razreda, osvojio je 11.mjesto na BiH olimpijadi iz informatike. Milinković je prošao dva takmičarska kruga i u ukupnom plasmanu bio peti na onlajn takmičenju, koje je organizovalo Društvo informatičara Bosne i Hercegovine krajem avgusta 2020.

Zavisnost od Interneta

Šta mislite o zavisnosti od interneta?

Zavisnost je podložnost nekoj štetnoj navici, to je moždani poremećaj karakterisan konpulsivnim angažovanjem radi realizacije stimulsa nagrađivanja uz ignorisanje štetnih posedica. U poslednjih par decenija, od pojave interneta, spominje se mogućnost postojanja zavisnosti od interneta. Klasifikacije uključuju više vrsta zavisnosti... (pročitaj)

Pazite u saobraćaju ste!

Saobraćajna sekcija naše škole predstavlja vam online kampanju o bezbjednosti mladih vozača "PAZITE! U SAOBRAĆAJU STE!".
Sklonite nogu sa papučice gasa! To vas molimo!
Pogledajte video