Kontinuiranom institucionalnom saradnjom do održivih radnih mjesta u Bijeljini

Projekat „Kontinuiranom institucionalnom saradnjom do održivih radnih mjesta u Bijeljini“ predstavlja sistemski pristup svih relevantnih aktera na uspostavljanju funkcionalnog modela za povećavanje mogućnosti održivog zapošljavanja na prostoru Grada Bijeljina u skladu sa potrebama privrede.
U svrhu realizacije specifičnih ciljeva Projekta, Gradska uprava Grada Bijeljina -Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije u saradnji sa JU Zavod za zapošljavanje Republike Srpske – filijala Bijeljina i Fakultetom poslovne ekonomije Bijeljina - Univerzitet Istočno Sarajevo pozivaju nezaposlena lica sa evidencije aktivnih tražilaca posla – Biro Bijeljina da se prijave za učešće u programu preduzetničke obuke.
Preduzetničku obuku će realizovati Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina - Univerzitet Istočno Sarajevo kroz 4 modula:
Modul I: Poslovna korespondencija,
Modul II: Poslovna informatika,
Modul III: Biznis plan i
Modul IV: Poslovno savjetovanje i računovodsto.

Sve detaljne informacije možete naći na sljedećem linku:
dodatne informacije

Termini konsultacija

Odeljenjske starješine su na raspolaganju roditeljima za informacije i konsultacije u određenim terminima tokom radne sedmice.Raspored, tj vremenski termini se mogu pogledati u sekciji za roditelje Raspored konsultacija ili preuzeti u word formatu ovdje.

Sportski uspjesi se nižu

30. novembar 2017

Saša Nedić, učenik drugog razreda, predstavljao je Školu na Balkanskom školskom prvenstvu u karateu u Novom Sadu, gdje je bio trećeplasiran.

Saša karate trenira od svoje šeste godine, a od 2014. niže uspjehe. Bio je prvak Republike Srpske u 2014. i 2017. i osvojio je treće mjesto na državnim prvenstvima 2015. i 2017. godine. Učestvovao je i na Viena openu u Beču, gdje je osvojio treće mjesto.

(Katarina Tomanić)

Kalendar
Lokacija