Објављен конкурс за упис ученика у средње школе

Пријем докумената за упис у средње четворогодишње и трогодишње школе почиње у понедјељак, 17. а завршава се у сриједу, 19. јуна за ученике који имају мање од 60 бодова. Резултати уписа објављују се у петак, 21. јуна на огласној табли школе.
У јулском уписном року пријем докумената за упис ученика у средње четворогодишње и средње трогодишње школе почиње у понедјељак, 1. а завршава се у сриједу, 3. јула. Резултати уписа објављују се у петак, 5. јула на огласној табли школе.
Кандидати који нису задовољили услове конкурса за жељено занимање уписују се од понедјељка, 8. до петка 12. јула у школе, односно смјерове у гимназијама, струке и занимања у средњим техничким и средњим стручним школама гдје има слободног мјеста.
Приликом уписа ученици подносе школи потребне документе: пријаву за упис (попуњава се приликом пријављивања у школу), оригинално свједочанство о завршеној основној школи, односно нострификовано свједочанство или потврду о поднесеном захтјеву за нострификацију, извод из матичне књиге рођених, диплому "Вук Стефановић Караџић", диплому за освојено прво, друго и треће мјесто на републичком или вишем нивоу такмичења и адресирани коверат са именом, презименом и адресом кандидата који се пријављује на конкурс.
Преглед/преузимања:
Konkurs
Prilog konkursu.

Prijava za upis

Prilikom predavanja potrebnih dokumenata za upis, a po konkursu za upis u srednje škole, jedan od dokumenata je Prijava.
Obrazac dokumenta se može pogledati ili preuzeti sa ove veze.
Preuzeti dokument se može odštampati i popuniti i time ubrzati proces predaje potrebnih dokumenata.

Konkurs za obrazovanje odraslih

Pregled/preuzimanje dokumenta:
Konkurs.

MATURANTI, SREĆNO!

17. juni 2019

U petak 14.6. u holu naše škole direktor Milenko Maksimović je sa odjeljenskim starješinama završnih razreda uručio diplome maturantima. Najbolji među njima je Aleksandar Spasojević, učenik IV-1, koji je proglašen đakom generacije 2018/2019. godine.
Kalendar
Lokacija