Prijem u Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj

27. mart 2023

Direktor Tehničke škole Milenko Maksimović bio je na prijemu koji je upriličila Eparhija zvorničko-tuzlanska. S episkopom Fotijem je razgovarao o nastavi vjeronauke u srednjoj školi i opremanju kabineta za vjeroučitelje, čime bi se unaprijedio kvalitet nastave.

Regionalno takmičenje iz programiranja

20. mart 2023

Prvak regije u programiranju je Stefan Josipović, a drugoplasirani je Jovan Purić.
Miodrag Ostojić bio je četvrti, Marko Stankić šesti, a Viktoria Pavličević sedma na takmičenju koje je održano 18. marta 2023. godine u Ugljeviku.
Sportska takmičenja

20. mart 2023

Sportske ekipe bile su najuspješnije na gradskim takmičenjima. Fudbaleri, rukometaši i odbojkašice su bili prvi, dok je ženska fudbalska ekipa osvojila drugo mjesto. Košarkaši su bili drugi, a košarkašice treće na gradskom takmičenju.
Na regionalnim takmičenjima drugoplasirane su bile ženska odbojkaška i muška rukometaška ekipa, a fudbaleri su osvojili četvrto mjesto.
Elektronski dnevnik

Elektronski dnevnik za učenike i roditelje. Pristupni podaci se mogu preuzeti od odjeljenskog starješine.
Klikom na logo eDnevnika otvoriće se stranica edukom.org na kojoj se nalazi aplikacija eDnevnika za srednje škole. Dakle, ne koristi se aplikacija sa roditelj.skolers.org
Ukoliko greškom pristupite domenu skolers.org neće biti prihvaćeno korisničko ime i lozinka.Orden Njegoša prvog reda za Tehničku školu

Za posebne zasluge u prosvjeti i aktivnosti kojim se doprinosi opštem napretku i ugledu Republike Srpske, Ordenom Njegoša prvog reda odlikovana je JU Tehnička škola "Mihajlo Pupin".
Predsjednica Republike Željka Cvijanović uručila je orden direktoru Škole Milenku Maksimoviću na svečanosti u Banskom dvoru u Banjaluci 8. januara 2022. godine, povodom obilježavanja 30 godina postojanja Republike Srpske i proslave Dana Republike.