Upis u školsku 2024/2025.

Konkurs za upis u srednje škole za 2024/2025.g. (termini, potrebni dokumenti, način bodovanja itd) može se pogledati na ovoj vezi
Plan upisa (broj učenika koji se upisuje po zanimanjima) može se pogledati na ovoj vezi
Prilikom prijave za upis potrebno je predati i pupunjenu prijavu. Prijava se popunjava prilikom predaje dokumenata. Ko želi može preuzeti obrazac ovde, odštampati i popuniti u cilju ubrzanja procesa prijave.

Prvi junski upisni rok (4-godišnja zanimanja, za kandidate koji imaju 60 ili više bodova):

Naziv zanimanja Rang lista
Tehničar računarstva i programiranja lista
Tehničar informacionih tehnologija lista
Tehničar elektroenergetike lista
Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje lista
Tehničar drumskog saobraćaja lista
Tehničar logistike i špedicije lista
Kandidati sa nedovoljnim brojem bodova lista

Za drugi junski upisni rok pored svih trogodišnjih zanimanja, preostaje 5 mjesta u zanimanju Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje i 8 mjesta u zanimanju Tehničar logistike i špedicije.

U biblioteci održan “Dan sjećanja na Mihajla Pupina”

17. juni 2024

U Narodnoj biblioteci “Filip Višnjić” u Bijeljini je održan “Dan sjećanja na Mihajla Pupina”, u okviru obilježavanja 170 godina od rođenja velikog srpskog naučnika, i tom prilikom ukazano na njegov doprinos srpskom rodu i cijelom svijetu, kao i na to da je cijeli život posvetio obrazovanju i dobročinstvu.

Detaljnije o događaju
Đak generacije Miodrag Ostojić

3. juni 2024

Učenik odjeljenja tehničara informacionih tehnologija Miodrag Ostojić je đak generacije 2020 - 2024, nosilac diplome "Vuk Karadžić", te četvorostruki prvak Srpske na takmičenjima iz fizike, učesnik prošlogodišnje Svjetske olimpijade iz fizike, Balkanijade 2022. godine, na kojoj je osvojio srebrnu medalju, a i vrlo uspješan takmičar u naučnim oblastima matematika i programiranje.
Njegov odjeljenjski starješina Biljana Pejović ima samo riječi hvale za njega, a profesorka fizike Jelena Milanović ističe da je zadovoljstvo i privilegija biti Miodragov mentor. "Njegova nevjerovatna inteligencija, radna etika, vaspitanje i skromnost razoružavaju i, nesumnjivo, pred njim je izuzetno svijetla budućnost" - kaže Milanovićeva, uz čiju podršku se Ostojić i ove godine plasirao na Evropsku i Svjetsku olimpijadu iz fizike, koje će biti održane u Gruziji i Iranu u julu.

Saradnja Tehničke škole i vrtića

3. juni 2024

Učenici Tehničke škole su na praktičnoj nastavi izradili dvorišne rekvizite za dva objekta PU "Čika Jova Zmaj", a materijal za rad su obezbijedili roditelji predškolaca. Učenici su sa nastavnicima praktične nastave napravili tobogan, ljuljaške, penjalice i pješčanik.

Elektronski dnevnik

Elektronski dnevnik za učenike i roditelje. Pristupni podaci se mogu preuzeti od odjeljenskog starješine.
Klikom na logo eDnevnika otvoriće se stranica edukom.org na kojoj se nalazi aplikacija eDnevnika za srednje škole. Dakle, ne koristi se aplikacija sa roditelj.skolers.org
Ukoliko greškom pristupite domenu skolers.org neće biti prihvaćeno korisničko ime i lozinka.Orden Njegoša prvog reda za Tehničku školu

Za posebne zasluge u prosvjeti i aktivnosti kojim se doprinosi opštem napretku i ugledu Republike Srpske, Ordenom Njegoša prvog reda odlikovana je JU Tehnička škola "Mihajlo Pupin".
Predsjednica Republike Željka Cvijanović uručila je orden direktoru Škole Milenku Maksimoviću na svečanosti u Banskom dvoru u Banjaluci 8. januara 2022. godine, povodom obilježavanja 30 godina postojanja Republike Srpske i proslave Dana Republike.