Konkurs: Program osposobljavanja operatera na CNC mašinama za obradu drveta

Detalje konkursa možete pogledati na ovoj vezi.

Солидарност на дјелу: ДОНАЦИЈА ЗА УГОДНИЈЕ ШКОЛСКЕ ДАНЕ

14. mart 2019

Техничка школа „Михајло Пупин“ из Бијељине, уз посредовање Хуманитарне организације „Не бомбе само бомбоне“ из Трста и Удружења за дјецу у невољи (KEEP ON – Verein für Kinder in Not) из Рорбаха, добила је значајну донацију у виду школског намјештаја.
Намјештај је донирала аустријска школа Nene Mittelschule Hainfeld. Иако се ради о половним школским клупама и столицама ова донација је значајна, јер су ученици наше школе у могућности да изврше адаптацију и на тај начин квалитетније опреме учионице практичне наставе у Атинској улици, односно изврше замјену већ дотрајалог школског намјештаја.
За успјешност реализације ове хуманитарне акције заслужни су директорица Силвија Вајдених, дипл. педагог, предсједница Удружења за дјецу у невољи Нина Крикл, те професорице Техничке школе Смиљка Ђурић и Андријана Шимић које су успоставиле контакте и координисале саму акцију.
Директор Миленко Максимовић истиче да је ова акција само један од показатеља да Школа развија и подстиче сарадњу са другим установама, послодавцима, организацијама и локалном заједницом. Школа успјешно сарађује са организацијама и предузећима из наше земље, али и из иностранства, а у том смјеру тећи ће и даљи напредак у циљу побољшања услова рада и квалитетнијег извођења како теоријске, тако и практичне наставе.Kalendar
Lokacija