Kontinuiranom institucionalnom saradnjom do održivih radnih mjesta u Bijeljini

Projekat „Kontinuiranom institucionalnom saradnjom do održivih radnih mjesta u Bijeljini“ predstavlja sistemski pristup svih relevantnih aktera na uspostavljanju funkcionalnog modela za povećavanje mogućnosti održivog zapošljavanja na prostoru Grada Bijeljina u skladu sa potrebama privrede.
U svrhu realizacije specifičnih ciljeva Projekta, Gradska uprava Grada Bijeljina -Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije u saradnji sa JU Zavod za zapošljavanje Republike Srpske – filijala Bijeljina i Fakultetom poslovne ekonomije Bijeljina - Univerzitet Istočno Sarajevo pozivaju nezaposlena lica sa evidencije aktivnih tražilaca posla – Biro Bijeljina da se prijave za učešće u programu preduzetničke obuke.
Preduzetničku obuku će realizovati Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina - Univerzitet Istočno Sarajevo kroz 4 modula:
Modul I: Poslovna korespondencija,
Modul II: Poslovna informatika,
Modul III: Biznis plan i
Modul IV: Poslovno savjetovanje i računovodsto.

Sve detaljne informacije možete naći na sljedećem linku:
dodatne informacije

Termini konsultacija

Odeljenjske starješine su na raspolaganju roditeljima za informacije i konsultacije u određenim terminima tokom radne sedmice.Raspored, tj vremenski termini se mogu pogledati u sekciji za roditelje Raspored konsultacija ili preuzeti u word formatu ovdje.

Humanitarne akcije

2. januar 2018

Savjet učenika u decembru tradicionalno organizuje prikupljanje slatkiša u akciji Jedan slatkiš jedno dijete. Ovogodišnji prilozi naših učenika sakupljeni su u 55 paketića, koji su podijeljeni socijalno ugroženoj djeci i djeci sa posebnim potrebama 27.12. na priredbi koju je pripremila Pionirska sekcija u saradnji sa Savjetom učenika.

Ranije je prikupljeno skoro 2000 KM dobrovoljnih priloga za liječenje učenice prvog razreda, kojoj je nakon operacije neophodna rehabilitacija da bi što prije hodala bez teškoća, a učenici su prikupljali i novčane priloge za liječenje učenika iz Banjaluke koji je povrijedio kičmu na maturskoj ekskurziji.

(Katarina Tomanić)Kalendar
Lokacija