Konkurs: Program osposobljavanja operatera na CNC mašinama za obradu drveta

Detalje konkursa možete pogledati na ovoj vezi.

СВЕЧАНО ПРОСЛАВЉЕНА ШКОЛСКА СЛАВА

29. januar 2019

У недјељу 27. јануара 2019. године у нашој школи прослављен је Савиндан. У пригодном културно-умјетничком програму госте су на значај Савиног просвјетитељског рада пјесмом, музиком, рециталом и глумом подсјетили ученици, а директор Миленко Максимовић уручио је награде истакнутим ученицима и професорима за допринос у афирмацији школе и постигнуте радне успјехе, а гостима, градоначелнику Мићи Мићићу, те привредницима и представницима других установа уручио је захвалнице за несебичан допринос у развоју школе.
Овом приликом похваљени су и награђени ученици који су се у претходној школској години такмичили су различитим областима.
1. Похваљени су Милош Којић и Михаило Граховац, ученици прошлогодишњег 4-3 који су учествовали на Републичком такмичењу из компјутерског конструисања, а њихов ментор је професор Дарко Стевановић.
2. Александар Спасојевић, ученик 4-1, освојио је друго мјесто на Регионалном такмичењу из физике, те друго мјесто на Републичком такмичењу, а учествовао је и на Олимпијади Босне и Херцеговине. Професор ментор Стана Петровић.
Александар је такође освојио прво мјесто на републичком такмичењу из основа електротехнике и електронике. Професор ментор Рада Родић.
Александров експонат „Smart clock“ проглашен је за најбољи ученички рад средњих школа на ИНОСТ-у младих 2018. године. Професор ментор Жива Макрин.
3. Војислав Пантић, ученик 4-1, освојио је друго мјесто на Регионалном такмичењу из математике и учествовао је на Републичком такмичењу. Професор ментор Александра Блазнавац Стевановић.
4. Дарко Микановић, ученик 4-1, освојио је прво мјесто на Регионалном такмичењу из информатике и учествовао је на Републичком такмичењу, као и на такмичењу на нивоу Босне и Херцеговине. Професор ментор Нада Васиљевић.
Дарко је на Републичком такмичењу из рачунара и програмирања освојио прво мјесто. Професор ментор Нада Васиљевић.
5. Александра Стевановић, ученица 4-5, награђена је за литерарни рад другим мјестом на Вишњићевим данима. Професор ментор Александра Новаковић.
6. Недељко Бабић, ученик 3-1, освојио је четврто мјесто на Регионалном такмичењу из физике, а пласирао се и учествовао је на Републичком такмичењу. Професор ментор Стана Петровић.
7. Саво Симеуновић, ученик 3-1, освојио је треће мјесто на Регионалном такмичењу из информатике и учествовао је на Републичком такмичењу, као и на такмичењу на нивоу Босне и Херцеговине. Професор ментор Нада Васиљевић.
Саво је на Републичком такмичењу из рачунара и програмирања освојио друго мјесто. Професор ментор Нада Васиљевић.
8. Велимир Милинковић, ученик 3-1, освојио је друго мјесто на Републичком такмичењу из основа електротехнике и електронике. Професор ментор Мира Крстић.
9. Омер Салкановић, ученик 4-1, освојио је специјалну диплому за експонат „Магични клавир“ на ИНОСТ-у младих 2018. године. Професор ментор Жива Макрин.
10. Теодор Видаковић, ученик 2-1, освојио је прво мјесто на Регионалном такмичењу из математике, треће мјесто на Републичком такмичењу, а учествовао је на Математичкој олимпијади БиХ. Професор ментор Љубана Бишановић.
11. Милан Симанић, ученик 2-7, учествовао је на Републичком такмичењу из механике. Професор ментор Биљана Марић.
12. Рамиз Нукић, ученик 3-4, освојио је друго мјесто на Регионалном такмичењу у дисциплини бацања кугле и пласирао се на Републичко такмичење. Професор ментор Гоја Савић.
13. Женска фудбалска екипа наше школе освојила је прво мјесто на Регионалном, а друго мјесто на Републичком такмичењу. Професор ментор Предраг Тривун.
14. Мушка рукометна екипа наше школе освојила је прво мјесто на Регионалном и учествовала на Републичком такмичењу. Професор ментор Гоја Савић.
15. Похваљен је и наш бивши ученик Далибор Максимовић, који је у првом разреду освојио 1. мјесто на Регионалном такмичењу из математике, а учествовао је и на Републичком. Професор ментор Александра Блазнавац Стевановић.
Далибор је освојио 4. мјесто на Регионалном такмичењу из физике, а учествовао је и на Републичком такмичењу. Професор ментор Стана Петровић.


Kalendar
Lokacija